Torben Franch

Torben er ekspert i el- og gasmarkeder. Han har i de sidste mange år arbejdet med omstilling af energisystemer og med, hvordan grøn omstilling kan realiseres gennem bl.a. Power-to-X og energiøer.

Mads Münster

Mads er cand.polit. fra Københavns Universitet. Han har stærke kompetencer inden for samfundsøkonomi og registeranalyser samt databehandling og formidling.

Amanda Falah Rasmussen

Amanda er kandidatstuderende i folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet, hvor hun har opnået kompetencer inden for blandt andet kvantitativ databearbejdning.

Simone Dupont Bengtsson

Simone er kandidatstuderende i folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet, hvor hun har udviklet sine kompetencer inden for kvantitative analyser og opnået en bred viden inden for sundhedsområdet.

Henrik Schnack

Henrik har stor erfaring med sundhedsøkonomiske analyser og er specialiseret inden for tilpasning og udvikling af cost-effectiveness-modeller. Derudover har han en stor viden om lægemidler og det danske sundhedsvæsen.

Jan Håkon Rudolfsen

Jan Håkon er uddannet økonom fra UiT — Norges Arktiske Universitet, og han er i gang med at fuldføre sin ph.d. inden for sundhedsøkonomi om geografisk variation i brugen af sundhedstjenester.

Lotte Klinten Ockert

Lottes spidskompetencer er prissætning og økonomisk modellering, særligt inden for value-based pricing.

Anna Birkebæk Okkels

Anna har stærke kompetencer inden for sundhedsøkonomiske analyser, der understøtter market access. Derudover har hun en dybdegående viden om og stor interesse for det danske sundhedsvæsen.