Market access og sundhedsøkonomi
Market access-landskab og -strategi, real-world evidence og registeranalyser, sundhedsøkonomisk modellering, HTA- og tilskudsansøgninger, litteraturstudier, surveys og patient-reported outcomes.
Hvis I har brug for at vide mere om brugen af sundhedsydelser, forskellige behandlingsmuligheder og receptpligtig medicin, eller at undersøge beskæftigelse, arbejdsløshed, offentlige ydelser og uddannelse, så er registre og databaser ofte meget brugbare. Danmark har verdens mest omfattende registre, og Incentive er autoriseret til at tilgå dem.
Registerbaserede analyser kan være med til at tydeliggøre værdien af jeres lægemidler/behandlingsmuligheder og hjælpe jer med at optimere market access og konkurrencefordele.
Incentive har autorisation til at udføre registeranalyser hos både Danmarks Statistik og Sundhedsdatastyrelsen. Vi har vores egen projektdatabase hos Danmarks Statistik. I praksis betyder det, at Incentive er autoriseret til at oprette og udtrække data til forskningsprojekter.
Specifikt for jer betyder det, at vi kan udføre ’feasibility tests’ og identificere den relevante population. Vores autorisation betyder også, at vi kan levere data hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.
For alle analyseprojekter skal der udarbejdes en projektindstilling og en variabelliste til Danmarks Statistik. Incentive står for at udarbejde projektindstillingen, og i samarbejde med jer beslutter vi, hvilke registre der er relevante ift. den specifikke analyse. Projektindstillingen sendes herefter til vores kontaktperson hos Danmarks Statistik, som hurtigt forhåndsgodkender ansøgningen. Hvis data fra Sundhedsdatastyrelsen skal inkluderes på projektet, skal der ansøges særskilt om dette.
Efter projektindstillingen er blevet godkendt hos Danmarks Statistik, påbegynder vi populationsdannelsen og dataudtrækket til analysen. Data fra Sundhedsdatastyrelsen vil blive leveret, umiddelbart efter at vi har fået godkendelse fra Sundhedsdatastyrelsen.
Vi analyserer bl.a. patient-/sygdoms-prævalens og incidens, alder- og kønsfordeling, komorbiditeter, risikofaktorer og dødelighed.
Den relevante patientpopulation kan identificeres vha. specifikke diagnosekoder (ICD-10) og/eller specifikke receptkoder (ATC).
Vi laver cost-of-illness-studier for at estimere samfundsomkostningerne ved forskellige sygdomme og behandlingsmuligheder.
Vi estimerer brugen af sundhedsressourcer, tilknytning til arbejdsmarkedet osv. for en klart defineret patientpopulation.
Vi kan også analysere den tilsvarende sygdomsbyrde for patientens ægtefælle, børn og andre familiemedlemmer.
Vi dokumenterer behandlingsmønstrene for forskellige sygdomme, fx ved at analysere:
Læs registerbaserede analyser skrevet af Incentive
Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan mødes hos dig eller online, men du er også meget velkommen hos os i Holte eller Odense.
Market access-landskab og -strategi, real-world evidence og registeranalyser, sundhedsøkonomisk modellering, HTA- og tilskudsansøgninger, litteraturstudier, surveys og patient-reported outcomes.
Omkostningsanalyser, business cases, takster og priser, investeringsanalyser, prognoser, prissætning, kollektiv transport, regulering og markedsanalyser.
Analyser af klimaaftryk og -tiltag, ny regulering, samfundsøkonomi, cost-effectiveness, business cases, investeringsanalyser, klimaplaner, effektiviseringspotentialer, skatter og afgifter.
Cost-benefit, cost-effectiveness, intern rente, nutidsværdi, skatteforvridning, effekter for statskassen, afgifter og skatter.
Pricing excellence, værdibaseret prissætning, prissætning af nye produkter, design af nye prismodeller, optimering af rabatter og rabatpolitik, og prisregulering.
Økonomiske erstatningsopgørelser, fusioner, statsstøtte, dominerende stilling og immaterielle rettigheder.
Analytics, BI, data, what if?, Python, Power BI, kortlægning, diagnose, prognose, anbefaling, forecast og værktøjer.